GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ertuğrulgazi İlkokulu

THE GAME İS MY PART İSİMLİ E TWİNNİNG PROJEMİZ FAALİYETLERİNE BAŞLADI.

Geçtiğimiz günlerde faaliyetlerine başlayan e twining projemiz hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden ortaklara sahip.Proje ilkokul düzeyindeki öğrencilere (6-11 yaş ] yönelik hazırlanmış.  Bilindiği gibi Yaşadığımız çağla beraber geleneksel etkileşimli oyunların yerini alan tek taraflı çocuğu pasif hale getiren teknolojik oyunlar aldı . The Game İs My Part isimli etwinning projemiz ise bu sorunu temel alarak etkinliklerini hazırladı ve projeyi şekillendirdi. proje ; öğrencilerimizin ,kültürün bir parçası olan geleneksel oyunları tanımlarını ve bu oyunlarla sosyalleşmelerini amaçlarken  aynı zmanda ilgileirni çeken teknolojiyi de web 2 araçları kullanarak kalıcı öğrenme sağlamalarına yardımcı olmak.

04-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 08:02 - Görüntülenme: 30