GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ertuğrulgazi İlkokulu

Mrt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Maymunu Muza Ulaştır Oyununu oynadı. Bu oyun Scratch isimli web 2.0 aracıyla oluşturuldu.

Siz de  aşağıdaki linke tıklayarak oynayabilirsiniz  .

Mrt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Kuralları Yıldızla Oyununu oynadı. Sınıf kurallarının pekiştirildiği bu oyunu, Liveworksheets isimli web 2.0 aracıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Lego Kulem parkur oyununu oynadı. İşte oyunun oynanışı

Mrt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Quizizz uygulaması ile Toplama İşlemi Yapıyoruz oyununu oynadı. İşte oyunun oynanışı

Mrt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Sandalye Kapmaca oyununu oynadı. İşte oyunun oynanışı

İNTERNET ETİĞİ KURALLARI

Okulumuzda;

• Çevrim içi ortamlar kimseye zarar vermek için kullanılamaz
  • Bilgisayar, yalan bilgileri yaymak için ve hırsızlık yapmak için kullanılamaz
  • Diğer kullanıcıların dosyalarına izinsiz bir şekilde erişim sağlanamaz
  • Bedeli ödenmeyen yazılımlar ve programlar kullanılamaz
  • İnternet ortamında uygun olmayan (yasadışı) içerikleri indirilmez, paylaşılmaz veya saklanmaz
  • Fikir ve sanat eserleri ile telif hakları ve lisanslama konusunda titiz davranılmalıdır.
  • Telif hakkı olan materyallerin lisanssız kopyaları oluşturulmamalı
  • Sahibi olunmayan eserler topluluklarla paylaşılmamalıdır.
  • Elektronik ortamlara bağlanan cihazlara, sistemlere veya sistemlerde bulunan bilgi kaynaklarına erişim yetkiniz yok ise girilemeyeceği ve kasıtlı olarak sisteme müdahale edilemeyeceği veya işleyişinde değişiklikler yapılamayacağı her zaman hatırda tutulmalıdır.

Şbt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Tavşan Kaç Tazı Tut oyununu oynadı. İşte oyunun oynanışı

Şbt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında Elim Bardakta oyununu oynadı. İşte oyunun oynanışı

Şbt

Okulumuz bünyesindeki anasınıfı F şubesi, Güle Oynaya etwinning projesi kapsamında oyunu oynadı. İşte oyunun oynanışı TIKLAYINIZ.

Şbt

4-E sınıfı öğrencilerimiz Fun School Wıth Web Tools İsimli Etwinning Projesinin afiş çalışmalarını  elleriyle tasarladılar. Hepsinin eline emeğine sağlık .

Şbt

Geçtiğimiz günlerde 4-E Sınıfı Öğrtemeni Mehtap EKİNCİ tarafından faaliyetlerine başlanan 'FUN SCHOOL WITH WEB TOOLS' isimli eTwinning projesi tanıtım videosu hazırlanarak aşağıya eklenmiştir.Keyifli seyirler dileriz.

Şbt

Okulumuz 4-İ sınıfı  öğretmenlerinden Özlem DONAT   Eğlen-Öğren-Uygula eTwinning Projesi tanıtım videosu yayınlanmıştır. Keyifli seyirler.

Şbt

Kuruculuğunu okulumuz  Anasınıfı F Şubesi Öğretmeni Bertan KARAMAN'ın üstlendiği  'Güle Oynaya ' eTwinning Projesi Faaliyetlerine başlamıştır.