GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ertuğrulgazi İlkokulu

Şbt

Kuruculuğunu okulumuz  Anasınıfı F Şubesi Öğretmeni Bertan KARAMAN'ın üstlendiği  'Güle Oynaya ' eTwinning Projesi Faaliyetlerine başlamıştır.

Şbt

E TWİNNİNG PROJEMİZ WEB 2.0 EĞLEN-UYGULA-ÖĞREN

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem Donat'ın üye olduğu  E-twinning projemiz Web.2 Eğlen-Uygula-Öğren Projesi uygulanmaya başlanmıştır.

Ock

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize ve bize eşsiz deneyimler yaşatan Sayın Mustafa Yoğurtçu'ya sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi  sunuyoruz.

Haz

YONCASTEM ETWİNNİNG TAKIMI GÜÜNEY'İN SESİ GAZETESİNE HABER OLDU. HABERİN DETAYLARI İÇİN  TIKLAYINIZ.

Haz

KARIŞIMLARI AYRIŞTIRMA YÖNTEMLERİYLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLER VE ÖRNEKLER VİDEOMUZDADIR. KEYİFLİ SEYİRLER.

Haz

YONCASTEM ETWİNNİNG EKİBİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ARAŞTIRMALARI VE KATKILARIYLA , 5. TAKIM MENTÖRÜ AYNI ZAMANDA DA 4-B SINIFI ÖĞRETMENİMİZ OLAN B.AYKAÇ TARAFINDAN HAZIRLANAN  EBU ABDULLAH MUHAMMED BİN HAREZMİ KİTABI'NI SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.

KİTAP UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA SİZLERE SUNULMUŞTUR.

KİTABI İNCELEMEK İÇİN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Haz

GÜNEŞ VE TOPRAĞIN İLİŞKİSİNİ BİR DE YONCASTEM ETWİNNİNG TAKIMI ÖĞRENCİLERİNDEN DİNLEYELİM.

DRAMAYI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz

Yonca 1 Planı Jigsawplanet uygulaması ile yaptığınız puzzlelardan oluşan videmuzun linki aşağıya eklenmiştir. Keyifli Seyirler.

TIKLAYINIZ.

Haz

4-B sınıfı Yoncastem etwinnig ekibinin sizler için oynadığı dramaya ait video aşağıdadır. Keyifli Seyirler.

Dramayı izlemek için TIKLAYINIZ.

Nis

Okulumuz bünyesindeki Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Bertan Karaman'ın yürüttüğü e-Twinning kapsamındaki web 2.0 araçlarını kullanarak değerler eğitimini amaç edinen "Kendine Değer Ver" projesi ile 12 okul biraraya gelip ortak bir ürün çıkardı. Güvenli internet kullanımına ilişkin ürünümüzün mesajı şu şekilde...